- 15.01.2022 11:44:03
Teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li Semra Güzel'le ilgili yeni ayrıntılar! KCK heyetine girip 1 dakikada vekil adayı olmuş
Bu haber 715 kez okundu

HDP'li milletvekili Semra Güzel hakkında, PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkmasından sonra fezleke düzenlendi. TBMM'ye sunulan dosyada Güzel'e dair pek çok bilgi yer aldı. Vekilin, KCK mülakatına girdiği ve 1 dakikada milletvekili adayı olduğu belirlendi. Ayrıca Güzel'in "Sözlüm" dediği teröristin defterinde de yaptıkları eylemlere dair farklı bilgilere ulaşıldı.2017'de öldürülen PKK'lı terörist Volkan Bora'nın telefonunda yapılan incelemelerde, HDP'li vekil Semra Güzel'in birçok fotoğrafı bulundu. Tepki uyandıran kareler sonrasında Güzel hakkında dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke düzenlendi.Güzel hakkında hazırlanan dosya TBMM Başkanlığına sunuldu ve oradan da Anayasa Adalet Karma Komisyonuna havale edildi. Meclis'e gelen dosyada savcılığın yaptığı soruşturmada ulaştığı belge ve bilgiler yer aldı. Karma Komisyon daha önce Güzel hakkında yine örgüt üyeliği suçlamasıyla gelen bir başka dosyayı da gündemine aldı. İki dosyadaki savcılık soruşturmalarında yer alan çarpıcı bilgi ve belgeler şöyle:
BİRÇOK FOTOĞRAFI DAHA VARSabah'ın haberine göre son gelen dosyada Güzel'in çeşitli zamanlarda ve değişik terör örgütü PKK kamplarında çekilmiş fotoğrafları bulunuyor. Bu fotoğraflar A4 kağıtlara basılmış ve altlarında ne zaman ve nerede çekildikleri yazılmış durumda. Kamuoyuna yansıyanlar dışında bazı kareler de dosyada bulunuyor.

Yapılan Yorumlar
Yorum Yap