- 29.10.2019 12:24:30
AHIR AYNI AHIR, DOMUZ AYNI DOMUZ
Bu haber 2083 kez okundu

Bağdadi 5. kez öldürüldükten sonra aktörlüğü bıraktığını ve kendi film şirketini kurmak üzere ülkesine dönme kararı aldığını açıkladı. "Bütçe hazır; orijinal senaryo gelirse hemen çalışmalara başlayabiliriz" dedi.

 

Yukarıdaki yazı size saçma geldi değil mi?

Hiç de saçma değil.

Ebu Bekir el-Bağdadi İsrail’e kalkan olmak üzere bir proje olarak ortaya konulmuş ve proje bittiği için geriye çekildi.

 

Her yıl düzenli olarak öldürülen Bağdadi’nin bu senaryoda rolünü tamamladığı için oyuncu listesinden çıkartıldı.

 

ABD’yi bölgeye soktu, Irak ve Suriye’yi zayıflattı, PKK/YPG’ye alan açtı. Amerika Suriye’den çekilme kararı alınca da Bağdadi öldürüldü.

 

Kur, besle, kullan güya İslami cihad örgütü diye Dünya’ya yuttur, İslamofobiyi hortlat, Ama.. Binlerce müslümanı öldür, Milleti İslam’a düşman et. İşin bitince kes sakalını tatile gönder, Sonra da öldürdüm sizi kurtardım de kahraman ol! Pabucumun kahramanı.!

 

Trump, Bağdadi’nin intihar yeleğini patlatmak suretiyle kendisini üç çocuğuyla birlikte öldürdüğünü söylemiş. Öldürüldüğü iddia edilen yerde taş üstünde taş kalmamış. Ama Trump efendi O'nun "bombardımanda değil, girdiği tünelde kendini patlatarak ve ağlayarak öldüğünü" söyledi. Bu yoğun bombardımanda ölmeyen birini, tünelde ağlarken gören kameradan ben de istiyorum...

Ayrıca kimliğinin de DNA testi ile tespit edildiğini söyledi. Tamam, hava saldırısı yaptın, ya da kendisini patlatarak öldürdü, molozlardan DNA’sını buldun da karşılaştıracak DNA’yı nerden buldun diye sormazlar mı adama.

Yani Bağdadi’nin ortadan bir şekilde kaldırıldığı dışında hiçbir şey net değil!

Yeni piyon da şimdiden belli oldu. Bebek katili Terörist başı Abdullah Öcalan'ın 'manevi evladım' dediği, M. Kobani olarak bilinen ve ABD'nin "general" diye andığı teröristin asıl adı Ferhat Abdi Şahin’dir. Ne Generaldir ne de Mazlum. Bildiğin Teröristtir. Basında da yazışma dilinde de terörist adı ile hitap edilmeli.

Terörse bu da Terör, Teröristse Bağdadi de Kobani de Terörist bilinsin isterim.

     *                                                                           *                                                                    *

96 yıl önce bir ses yükseldi mavi gözlü bir devin dudaklarından, “Efendiler yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz.”

Ve etti…

Yüce Türk Milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun.

Hadin esen kalın.

Yapılan Yorumlar
Yorum Yap