- 20.10.2019 23:07:48
Şeyma Subaşı tepetaklak
Bu haber 2704 kez okundu

Geçtiğimiz günlerde kafesinin 1. yılı kutlamasıyla hüsrana uğrayan Şeyma Subaşı, amuda kalkarak verdiği pozuyla olay oldu.

 
Acun ılıcalı ile boşnamadan önce Bebek'te sağlıklı yiyecekler üzerine bir kafe açan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde kafesinin 1. yılı için bir parti vermiş ve kafenin açılış zamanında birbirinden ünlü isimler yer alırken 1. yıl kutlamasında durum böyle olmayınca hüsrana uğramıştı. 
 
Sosyal medya paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme gelen Şeyma Subaşı, yaşadığı hüsranın ardından yeniden bir paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. 
 
Instagram hesabından amuda kalktığı anların fotoğrafını yayınlayan Şeyma Subaşı, paylaşıma İngilizce olarak, "Tepetaklak" notunu düştü. 
 
Şeyma Subaşı'nın Instagram hesabından yaptığı paylaşımla fiziğine dikkat çeken takipçileri, "Vücudunuz muhteşem ötesi" gibi yorumunlar yaptı.
Bir diğer yandan ise Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Guido Senia ile sahilden oldukça samimi pozlar paylaşmıştı. 
 
Yazı neredeyse tamamen sevgilisinin memleketi Ibiza'da geçiren Şeyma Subaşı, yaza vedayı da sevgilisinin yanında yapmıştı.
 
Subaşı, sevgilisi ile verdiği yaza veda pozlarında bir ara küstüğü hatta ayrılık haberlerinin hızlıca yayıldığı sevgilisiyle barıştıklarının da sinyalini vermiş olmuştu. 
 
 

Yapılan Yorumlar
Yorum Yap