- 19.12.2021 13:40:20
Meteoroloji uyardı! Kar yağışıyla birlikte sıcaklık gündüz bile -20'lerin altına düşecek
Bu haber 555 kez okundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 19 Aralık 2021 Pazar günü tarihli güncel hava durumu raporuna göre, yurdun büyük kesiminde yağış bekleniyor. Yağışların iç ve doğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenirken, perşembe gününden itibaren bazı bölgelerde sıcaklıkların -20'nin de altına inmesi ön görülüyor.Yurt genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyretmeye devam edecek. Bugün, Marmara'nın batı kesimleri haricinde tüm illerde yağış bekleniyor. Yağışların iç ve doğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Isparta, Burdur ve Erzincan'da kar yağışının kuvvetli olacağı ifade ediliyor.
Meteoroloji 19 Aralık Pazar günü tarihli raporunu paylaştı! Kar yağışıyla birlikte sıcaklık gündüz bile -20'lerin altına düşecek
Bazı illerde hava tahminleri şöyle:İstanbul: En yüksek sıcaklık 7, en düşük sıcaklık 4 derece. Parçalı bulutlu, aralıklarla sağanak yağışlı.Ankara: En yüksek sıcaklık 3, en düşük sıcaklık 0 derece. Parçalı bulutlu, aralıklarla kar yağışlı.İzmir: En yüksek sıcaklık 13, en düşük sıcaklık 9 derece. Parçalı bulutlu, aralıklarla sağanak yağışlı.Bursa: En yüksek sıcaklık 7, en düşük sıcaklık 4 derece, karla karışık yağmurlu.Antalya: En yüksek sıcaklık 13, en düşük sıcaklık 9 derece, yer yer kuvvetli sağanak yağışlı.

Yapılan Yorumlar
Yorum Yap