- 16.10.2019 21:41:52
DEVLET ADAMI GÖZÜ ÖNEMLİ
Bu haber 2750 kez okundu

En acısı da dostun ihanetini yaşamaktır.

Hani derler ya elden gelen koymaz da dosttan gelen yıkar diye.

Aynen öyle işte.

Barış Pınarı harekâtında gördük bizde millet olarak ihaneti.

Ne Arap Birliği’nin, ne Almanya’nın, nede Fransa’nın tavrı ve kınama kararı dokunmadı Filistin’in kınama kararının dokunduğu kadar.

Bizim millete Filistin zor durumda yardım lazım dendiğinde tırlar dolusu yardımlar gönderdi, evdeki iki olanın birini gönderdi bu millet Filistin’e.

Ümmet dedik, din kardeşi dediklerimiz bile bize sırtını döndü.

Dar günümüzde resmen el oldular.

Dokunuyor be kardeşim dokunuyor.

Ne kadar Filistin hükümetinin kararı Filistinlilerin kararı değil dese de yetkililer işin içini dışını biliyoruz ya, ayrı dokunuyor.

Kadim dostumuz Pakistan, Soydaşımız Azerbaycan ve AB’den gelecek tepkilere duvar olan Macaristan’a ve İspanya’ya Ülkem ve milletim adına teşekkür ederim.

 

Suriye operasyonları ilk başladığında MHP Lideri Devlet Bahçeli yaptığı açıklamayla bir kısım çevrelerin tepkisini almıştı fakat yaptığı açıklama ve çizdiği planla ne kadar ileri görüşlü bir Lider olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.  

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, “Ülkemize yönelen tehditleri en aza indirmek amacıyla; Batı ucu Afrin’i ve Doğu ucu da Kandil’i içine alacak biçimde tesis edilecek hilal şeklindeki güvenlik kuşağı bir an önce sağlanmalı ve icra edilmelidir” dedi.Devlet Bahçeli’nin ileri görüşlülüğü ve devlet adamlığı bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.
Peki, şimdi ne olacak. Milli takımımız sahada Ordumuz ise gelen tepkilere rağmen Suriye’de kararlılıkla da ilerlemeye devam edecek. Terörden temizlenen alanlara da Suriyeli mülteciler yerleştirilecek.Şahsi kanaatim operasyonun bitmesi beklenmeden güvenli bölgeler oluşturularak bir an önce periyodik şekilde mültecilerin yerleşim planları yapılarak hızla mülteciler güvenli bölgelere taşınmalı.Gelen tepkilerin zamanla azalıp kaybolacağı kanaati hakim bende. Bu yazıyı okurken İngiltere AB’nin silah ambargosu girişimine itiraz ettiğini de öğrenmiş olacaksınız. Ve AB şunun farkında olmalı, biraz daha zarar vermeye kalkılırsa sınır açılır Suriyeliler artık Avrupalı olur. Gerekeni Sn. Cumhurbaşkanımız söyledi zaten.Bir parantez de Millilerimize açalım. Fransa maçında canla başla mücadele eden futbolcularımızı ve teknik ekibimizi Fransa’da Fransa’ya deplasmanı yaşatan taraftarımızı da ayrıca tebrik ediyorum.
Geçirdiği rahatsızlıktan sonra tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim. Bu ülkenin ileri görüşlü siyasilere ihtiyacı var.
Hadin esen kalın..
Salih Hacısalihoğlu

Yapılan Yorumlar
Yorum Yap