- 15.12.2021 15:18:42
Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu! Vitor Pereira gidiyor, o geliyor
Bu haber 887 kez okundu

Fenerbahçe, ligde ve Avrupa istenilen sonuçların bir türlü gelmemesi nedeniyle Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler'in yeni hocası da belli oldu.

Fenerbahçe'de eleştiri oklarının hedefi olan, Gaziantep FK karşısında alınan 3-2'lik yenilgi sonrası da iyice topun ağzına gelen teknik direktör Vitor Pereira ile yolların ayrılacağı iddia edildi.
Portekizli çalıştırıcının, ilk yarının bitimine kalan 3 karşılaşmada (Beşiktaş, Karagümrük (d), Yeni Malatyaspor) takımın başında olacağı belirtilirken daha sonra ayrılıp, Brezilya ekiplerinden Flamengo'ya gideceği bildirildi.
Sarı-lacivertli yöneticilerin Pereira'dan boşalan koltuğa getireceği isim de kulislerde konuşuluyor.

BELÖZOĞLU PEREIRA'YI 3'E KATLADI!

Fenerbahçe'de geçen sezon 10 maçlık yönetimiyle rüştünü ispat eden Emre Belözoğlu, Başakşehir Teknik Direktörü olarak performansıyla Pereira'yı 3'e katladı.

Belözoğlu görev yaptığı 8 haftalık periyotta 7 galibiyet, 1 beraberlikle 22 puan kazandı, 28 puanla 4. sıraya çıktı.
Pereira ise son 8 maçında yalnızca 8 puan toplayarak Başakşehir'in ardından 5. sıraya düştü.

YENİ HOCA OCAKTA İŞBAŞI YAPACAK

Sezon başında da temasa geçilen ancak Çin kulübü Beijing Guoan ile olan sözleşmesini sonlandıramayan Slaven Bilic'te bu kez mutlu sona ulaşıldığı ifade edildi. 53 yaşındaki Hırvat çalıştırıcının, ocakta göreve başlayacağı aktarıldı.
Slaven Bilic, daha önce 2013 - 2015 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştırmıştı. Hırvat teknik adam, Siyah-beyazlı takımın başında çıktığı 89 maçta 1.82 puan ortalaması tutturdu.

VALENCIA KENDİNİ ZORLUYOR!

Gaziantep'ten geç saatte İstanbul'a dönen ve dünü izin yaparak geçiren Fenerbahçe, pazar günü oynayacağı Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına bugün başlayacak. Tüm futbolculardan idmanlara tam katılım ve konsantrasyon istendi.

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan uzak kalan Enner Valencia'nın, maç kadrosuna girebilmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi. Ekvadorlu, en son 30 Ekim'deki Konya maçında oynamıştı.

MİLLİ TAKIMA GÖZ KIRPIYOR!

25 yaşındaki orta sahanın bu performansı, Portekiz'de de ses getirdi. Dünya Kupası için A Milli Takımımız ile play-off oynayacak olan Portekiz Milli Takımı yetkililerinin, Crespo'yu aday kadro için gözlem altına aldığı, bundan sonraki maçlarını yakından takip edeceği öğrenildi.

Teknik direktörlük kariyerine Hajduk Split'te başlayan Slaven Bilic, daha sonra 6 yıl Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştırdı.

53 yaşındaki Hırvat teknik adam, milli takım kariyerinden sonra sırasıyla Lokomotiv Moskova, Beşiktaş, West Ham, Al Ittihad, West Bromwich ve Beijing Guoan'ın çalıştırdı.
Ocak 2021'den beri Çin ekibi Beijing Guoan'ı çalıştıran Bilic'in 31 Aralık'ta sözleşmesi sona eriyor.

Yapılan Yorumlar
Yorum Yap