- 6.12.2021 10:55:53
Gökçe Bahadır, sevgilisi Emir Ersoy'un albümünde şarkı söylemişti! Albüm ödül aldı!
Bu haber 783 kez okundu

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, uzun bir aradan sonra televizyon dizilerine Evlilik Hakkında Her Şey isimli Fox TV yapımı ile döndü. Reytinglerin iyi gelmesi ve hikayenin de çok sevilmiş olması oyuncu adına güçlü bir geri dönüşe işaret ediyor.

Gökçe Bahadır, evlilikler ve boşanmalarla ilgili arka planda yaşananları ekrana taşıyan dizide Azra karakterini canlandırıyor. Avukat olarak izlediğimiz oyuncu, gayet başarılı performansı ile de hayranlarından büyük destek gördü. 47.'si düzenlenen Altın Kelebek ödül törenine sevgilisi Emir Ersoy ile birlikte katılan Gökçe Bahadır yine güzelliği ile çok konuşuldu.
Oyuncu, hem iş hem de özel yaşamında mutlu bir dönem geçiriyor ve bu durum da yüz haline yansıyor. Enerjik ve gayet mutlu görünen oyuncu, hayatında her şeyin de yolunda olduğunu söyledi.

SEZEN AKSU ŞARKILARI

Törende 'en iyi proje albümü' ödülünü Emir Ersoy elde etti. Gökçe Bahadır da bu projede şarkı söyleyen ünlü isimlerden birisiydi. Sezen Aksu'nun şarkılarından oluşan ve birbirinden farklı ünlü isimlerin seslendirdiği albümün ödül alması çifti gururlandırdı.

9 KADIN OYUNCU ŞARKI SÖYLEMİŞTİ

Projede 9 kadın oyuncu yer almıştı. Kadınların gücünü sergilemesi bakımında albümün ödüle layık bulunması da anlamlıydı. Gökçe Bahadır, "Ben de projenin içindeydim. Benim için de anlamlı oldu. Şarkı söylemiştim albümde. Bizim için güzel ve anlamlı oldu" açıklamasında bulundu.

Yapılan Yorumlar
Yorum Yap